Fietsroutes

Informatie

Routekaarten

Competenties:

Cartografie  |  Vormgeving  |  Adobe Illustrator

Het eerste ontwerp voor een fietsroutekaart
Opmerking vooraf: De opdrachtgever van deze kaartjes kon door financiële redenen de kaartjes uiteindelijk niet afnemen. Uit respect zal ik de opdrachtgever niet bij naam noemen.

Opdracht:

Deze opdrachtgever combineert fietsen en lopen met vier tot vijf gangen lekker eten end drinken op locaties op de route.

De opdrachtgever heeft Maps Maps Maps gevraagd een voorstel te doen voor een vernieuwde folder met fietsroute.

Mits goed gedaan is een kaart een prachtig souvenir. Mensen houden van kaarten en bewaren ze graag om er later opnieuw naar te kijken. Dit gegeven maakt een kaart dus ook een erg bruikbaar marketingmiddel. En precies dat is wat deze opdrachtgever voor ogen had met hun kaart.

Met die informatie maakte ik een kaart en de bijgaande folder. Om de kaart ook een souvenir te laten zijn moest hij er vooral goed uitzien en samen met de routebeschrijving een grote plek in de folder innemen. De folder bevat daarnaast meerdere marketingmechanismen zoals reclame uitingen van de horecagelegenheden die op de route worden aangedaan, vriendenkorting en verwijzingen naar andere routes.

De folder, horizontaal en verticaal gevouwen.
Losse kaartdelen van horecagelegenheid naar de volgende.

ps download deze route gratis en fiets lekker. Voor kopjes koffie, taartjes en ander lekkers moet je helaas bij de originele organisator zijn.

Denk jij dat Maps Maps Maps ook jou kan helpen

neem dan nu contact op.

Maps Maps Maps, Oude Looierstraat 65-67, 1016 VH Amsterdam, 0620702800, info@mapsmapsmaps.nl

Pin It on Pinterest

Share This

Vertel het je vrienden

Deel dit op je favoriete netwerk