Kaarten en Plattegronden

*De bovenstaande beelden zijn bedoeld als voorbeeld en zijn niet altijd door mij gecreëerd.

Een plattegrond is een illustratie van een relatief klein gebeid.

Voor bezoekers van een pretpark, dierentuin of een museum is het vaak moeilijk om een goed overzicht te krijgen. Een goede plattegrond dient dus een duidelijk doel maar daar houdt het niet op. Een plattegrond is een geweldige manier om informatie over te brengen. Een folder waar een goede, esthetische plattegrond in is verwerkt is namelijk een souvenir en wordt bewaard en opnieuw bekeken of gebruikt.

Alles draait om beleving, beleving en beleving. Een bezoeker van een pretpark, museum of dierentuin stapt voor even een andere wereld in. Een goede plattegrond neemt die beleving mee. Als dat namelijk niet gebeurt is de kaart enkel een stuk gereedschap en wordt de bezoeker telkens uit de beleving gehaald.

Reijers kaartproducties

Mac Reijers
Cartograaf en manager

“Waar de meeste cartografen vooral technisch zijn ingesteld kan Maps Maps Maps een kaart met een extra illustratieve laag laten communiceren. Deze laag is er dankzij de vormgevings achtergrond van Chiel.

Maps Maps Maps betekent voor mij een vergroting van mijn aanbod omdat we nu ook opdrachten kunnen aannemen die om een grote sfeerbeleving vragen.”

Filmtheater De Uitkijk

Teuta Dibrani
Hoofd PR

“Samenwerken met Chiel is een feestje. Duidelijke communicatie, goed werk, altijd punctueel, en ook nog eens erg gezellig!”

dance4life

Marijn Klouwen
Projectmanager

“Het contact met Chiel is altijd heel prettig en onderhoudend geweest. Goede brainstorm meetings, creatieve ideeen en mooie uitwerkingen en producten. Denkt goed mee met beperkingen en uiteenlopende wensen. Fijne partij om mee samen te werken!”

Goede Doelen Loterijen

Janniek Janssen
Communicatieadviseur

“Erg positief. Altijd meedenken op zoek naar oplossingen, creatief en flexibel”

De Kleine Consultant

Bart van Monsjou
Director

“Chiel is een klantgericht en flexibel persoon om mee te werken. Altijd erg prettig mee samengewerkt gedurende mijn periode bij De Kleine Consultant.”

FairFood

Janneke van Riel
Project leader creative design

“Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en weet dat we tevreden waren met het eindproduct.”

De Naoweeën

Annemiek den Uil
Brandmanager

“Chiel is vlug, vlijtig en lenig. En ook nog eens vrolijk en relaxed.”

Hallo© academie

Anna Groentjes
Coordinator en docen

“In de blinde stress die de studenten van de Hallo© academie ieder jaar overviel, was je iedere keer een baken van rust en oplossingen. Je hebt heel wat slapeloze nachten voorkomen!”

Marijke Beukema Management Coaching

Marijke Beukema
Eigenaar

“Het was prettig samenwerken met Chiel, hij maakte tijd voor me vrij en hield zich aan deadlines. Bovendien gaf hij waardevolle adviezen.”

LWWconsult / GalerieLWW

Bert Weverling
Eigenaar

“Chiel moet je artistieke vrijheid gunnen en dan komt hij met uitstekende ontwerpen. Meer dan eens zeiden prospects: wat heeft u een mooi logo! Een opmerking stak de kroon: Dat je je onderneming LWW noemt snapte ik niet zo goed, totdat ik je logo zag.”

Animator & Graphic Designer

Tiddo Muda
Freelance

“De samenwerking met Chiel was leuk en ontspannen. De nadruk lag ook op het woord ‘samen’ en dat heb ik als heel prettig ervaren. Toen ik als freelancer eenmaal bezig was heb ik via hem nog werk gehad uit die eerdere samenwerking.”

KGCA

Gertruud Buur
Directeur

“Informeel en gemakkelijk. Open voor suggesties van mijn kant en meedenkend vanuit de kennis en vaardigheden die Chiel heeft. Oog voor detail en met goede ideeën.”

Wizard Events

Emmy Huf
Mede-eigenaar

“Ik heb de samenwerking met Chiel als erg positief ervaren. Hij heeft een prachtige website en logo gemaakt waar wij nog steeds complimenten over krijgen.”

KunstFacet

Inge de Groot
ZP Eigenaar

“Begin 2012 heeft Chiel het logo gemaakt voor mijn toenmalige bedrijfsnaam. Na the first draft, mocht ik volop feedback geven en dat heeft geleid tot een prachtig logo, waar ik nog steeds geen afstand van kan doen, ook al ligt het voor nu ongebruikt in een la. Met het logo van toen heeft Chiel mijn visie van toen vertaald. Als startende freelancer was het een grote stap om een logo te laten ontwerpen, maar ik ben nog steeds blij dat ik dat gedaan heb. Chiel weet met zijn enthousiasme en kennis van zaken een goed brug te slaan naar creatieve ondernemers, ook omdat hij er zelf een is. Ik vertrouw erop dat Studio Snoeshaan (weer) net zo’n succes wordt als zijn andere endeavours!”

B&B Purmerhoeve

Karen Roger
Eigenaar

“Prettige manier van communiceren. Chiel pakt de wensen snel op en weet die dan in beelden om te zetten. staat open voor ideeen en inbreng van de opdrachtgever. Komt afspraken na, is betrouwbaar.”

Rituals Cosmetics

Arjen Schouten
COO

“Altijd super gewerkt met Chiel! Kwam altijd zijn afspraken na ook onder extreme tijdsdruk wat vaak het geval was.”

Nationale Postcode Loterij / Novamedia

Birgit Deuss
Communicatiemedewerker

“Je bent een gedegen en creatieve ontwerper. Flexibel, denkt mee en behulpzaam.”

Huiswerk.tv

Justin Boers
Oprichter

“Zeer prettig, altijd meedenken en goede ideeën aandragend.”

Garantiemakelaars

Laureen Doesburg
Marketing Coördinator

“Heel fijn en open.”

Uitgeverij Deeg

Franca Wesseling
Eigenaar

“Ik heb de samenwerking met Chiel als zeer plezierig ervaren. Chiel kan goed luisteren en gaf tegelijkertijd een prettige eigen draai aan onze wensen. Hij zit vol ideeën. Bovendien reageert Chiel erg snel, dat is heel fijn als klant.”

Metakids

Anke Plas
General Coordination and Communication

“Ik heb ervaren dat jij heel goed luistert naar de opdrachtgever. De vraag van de opdracht blijft in het hele proces je uitgangspunt en daarin plaats je jezelf nooit ongevraagd op de voorgrond.”

Abaque Consultants

Bas Kolenbrander
Manager

“Met Chiel is het altijd ontspannen werken. Hij is creatief en flexibel en denkt met je mee.”

Restaurant Tomaz

M.R. Thomas
Eigenaar

“Chiel en De Hazen hebben mij geholpen met het maken van mijn logo voor de zaak en met het maken van menukaarten en de website. Ze waren heel creatief maar hadden ook een luisterend oor naar mijn meningen en dat was erg fijn om mee samen te werken.”

De Schepper Campagnes

Anouk Wieleman
Projectleider Communicatie

“Samenwerking met Chiel loopt altijd vlot. Ik belde hem altijd voor spoedklusjes die hij razendsnel oppakte.”

Leprastichting / Make-a-Wish Foundation (doen een wens)

Marieke Le Poole
Hoofd marketing & communicatie

“Chiel weet waar hij over praat en kan goed creatief denken combineren met pragmatisch handelen.”

Theatergroep Stuk

Roos Le Roux
Directeur

“De samenwerking met Chiel was buitengewoon goed. Niet alleen zijn uitstekende design capaciteiten, maar ook zijn geduld, inlevingsvermogen en verassende invalshoeken zorgden voor een uitmuntend resultaat.”

Black Rooster

Christian van Ekeris
Eigenaar

“Prettig en relaxed in de omgang, weinig op aan te merken!”

BankGiro Loterij

Jeroen Branderhorst
Marketing

“Het is plezierig werken omdat het mogelijk is snel te schakelen, tussentijds aan te passen en via korte lijnen te communiceren.”

De Projectencarrousel

Coen van Heteren
Directeur

“Erg prettig. Chiel heeft voor mij mijn logo ontworpen. Erg verrast en blij met het resultaat. Adequaat en volgens planning. Creatief en fris. Eerlijk en betrokken… Kortom als ik een nieuwe opdracht heb weet ik wie ik zal benaderen 🙂

B-eggy

Anja Hoekstra
Algemeen directeur

“Chiel is ontzettend betrokken. Een creatief wonder! Het product op zich bood al inspiratie genoeg om tot een geweldig resultaat te komen.”

Xsaga

Patrick Roubroeks
Directeur

“Chiel is gewoon een fijne vent om mee te werken, gewoon werken, niet zeuren, geen poespas. Wel anders, ‘een vreemde Snoeshaan’ zou je kunnen zeggen. Oh, dat is de naam van zijn nieuwe betrekking? Leuk ! Typisch Chiel.”

Garantiemakelaars

Wijkje Stegen
Marketing- en communicatie coordinator

“Wij hebben altijd heel plezierig samengewerkt.”

De Kleine Consultant

Jacqueline van den Ende
Oprichter

“Chiel heef voor De Kleine Consultant het logo van De Kleine Consultant ontworpen en alle daarop volgende materialen. Nog altijd zie ik het logo van De Kleine Consultant als een van de belangrijkste succesfactoren van het bedrijf omdat het zo goed het concept en het karakter van De Kleine Consultant uitstraalt. Ook in alle daaropvolgende ontwerp klussen wisten ze altijd perfect te vangen wat we als bedrijf uit wilden stralen. Het super fijn om met Chiel samen te werken. Enthousiast, energiek, staat altijd klaar, behulpzaam en een held in Graphisch ontwerp.”

Proefschrift geneeskunde bij AMC

Dirk Jan Stenvers
AIOS interne geneeskunde bij AMC

“Chiel heeft me uitstekend geholpen met het design van de cover van mijn proefschrift. Na een brainstormsessie kwam hij met een aantal schetsen die goed pasten bij het idee dat ik in mijn hoofd had. Daarna heeft hij met mijn feedback enkele schetsen verder uitgewerkt, en er uiteindelijk 1 geperfectioneerd. Chiel werkt snel en professioneel. Het resultaat is precies wat ik voor ogen had! Ik kan Chiel dus enorm aanbevelen als graphic designer.”

Praktijk Istanbul

Erdal Kumkumoglu
Eigenaar/Tandarts

“Samenwerking met jou was indenkend, creatief en apart.”

Fish Hengelsportartikelen / Rietveld Rods

Michiel Rietveld
Eigenaar

“Chiel is een echte topper. Hij is als geen ander in staat om creatief te denken, binnen de grenzen die worden meegegeven. Naast de ontzettend mooie producties (zowel print als digitaal) is het prettig om te werken met iemand die aan twee woorden genoeg heeft en een conceptuele opdracht zo om kan zetten naar een heel concreet eindproduct. Ook niet onbelangrijk: afspraken worden altijd nagekomen.”

J.M. Meulenhoff

Aukelien Weverling
Schrijver

“Als uitermate positief. Chiel Weverling heeft een kaart ontworpen die achter in mijn roman is opgenomen. Chiel luisterde naar al mijn wensen en dromen en kwam met creatieve aanvullingen die ik zelf niet had kunnen bedenken. Hij laat professionaliteit en creativiteit samengaan. Het uiteindelijke resultaat overtrof mijn stoutste dromen.”

De Kleine Consultant

Mathieu Janssen
Managing Director Amsterdam & Nationaal Voorzitter

“Zeer positief. Altijd een prettige samenwerking, goede sfeer en mooie eindproducten gehad!”

Invisible Actor

Casper Oudshoorn
Eigenaar

“Bijzonder prettig. Vol begrip, inleving, meedenken en zich verplaatsend in het beeld wat mij voor ogen stond. Ik heb de oplossing waarmee Chiel kwam als heel knap (creatief en inventief) ervaren.”

Studio Karakter

Casper Thiel
Concept

“Chiel stond open voor nieuwe ideeen. Hij keek respectvol en zonder vooroordeel naar het creatieve talent van anderen en heeft het lef om van de gebaande paden af te wijken”

Studio Hoogenbos

Hans Hoogenbos
Eigenaar

“De samenwerking heb ik als uitermate goed ervaren. Uitstekende ontwerper, die een zeer breed scala aan opdrachten aankan. Heldere denker met veel (culturele) bagage. Verder een bijzonder plezierig mens om mee samen te werken.”

Fides/Abaque B.V.

Roger Ruiter
Financieel Adviseur

“Chiel denkt met je mee van begin idee tot eindproduct. Door zijn creatieve en speelse gedachtengang en input lijkt het bouwen van jouw merk niet alleen opeens veel minder moeilijk, maar een leuk en spannend proces, waarin de opdrachtgever en ontwerper opeens een hecht team worden. Chiel is voor mij iemand, die eerst naar je kijkt als mens en vandaar uit naar het concept dat jij als ondernemer voor ogen hebt, zodat jouw identiteit in het brandingproces altijd op de eerste plaats staat. En dat is uiteraard waar het echt om gaat!”

APS

J Sandee
Eigenaar

“Uitstekende service”

Metakids

Maxim van Wijk
Coördinator/redacteur

“Het is prettig en professioneel werken met Chiel. Hij is zeer creatief en zal met originele oplossingen komen. Rust en tijd zijn daarbij wel vereisten. Te krappe deadlines komen de kwaliteit van het eindproduct niet ten goede. Geef hem echter de tijd en je krijgt een prachtproduct.”

Waar kan ik u mee helpen?

Kaarten en Plattegronden

Plattegronden kunnen velen doeleinden hebben. Of je nu een nieuwe route wilt communiceren of meer mensen naar de ‘gift shop’ wilt trekken, met grote passie en toewijding maak ik kaarten en plattegronden in alle soorten en maten.

Ik kan je adviseren en helpen met de creatie.

Wayfinding

Gebieden en gebouwen kunnen enorm complexe doolhoven zijn. De fysieke bewegwijzering is van groot belang wanneer groepen mensen zich met gemak moeten kunnen bewegen.

Denk jij dat Maps Maps Maps ook jou kan helpen

neem dan nu contact op.

Maps Maps Maps, Oude Looierstraat 65-67, 1016 VH Amsterdam, 0620702800, info@mapsmapsmaps.nl

Pin It on Pinterest