Reviews

Reijers Kaartproducties
Mac Reijers
Cartograaf en Manager

Waar de meeste cartografen vooral technisch zijn ingesteld kan Maps Maps Maps een kaart met een extra illustratieve laag laten communiceren. Deze laag is er dankzij de vormgevings achtergrond van Chiel.

Maps Maps Maps betekent voor mij een vergroting van mijn aanbod omdat we nu ook opdrachten kunnen aannemen die om een grote sfeerbeleving vragen.

dance4life
Marijn Klouwen
projectmanager

Het contact met Chiel is altijd heel prettig en onderhoudend geweest. Goede brainstorm meetings, creatieve ideeen en mooie uitwerkingen en producten. Denkt goed mee met beperkingen en uiteenlopende wensen. Fijne partij om mee samen te werken!

Xsaga
Patrick Roubroeks
Directeur

Chiel is gewoon een fijne vent om mee te werken, gewoon werken, niet zeuren, geen poespas. Wel anders, ‘een vreemde Snoeshaan’ zou je kunnen zeggen. Oh, dat is de naam van zijn nieuwe betrekking? Leuk ! Typisch Chiel.

Goede Doelen Loterijen
Janniek Janssen
Communicatieadviseur

Erg positief. Altijd meedenken op zoek naar oplossingen, creatief en flexibel

Garantiemakelaars
Wijkje Stegen
Marketing- en communicatie coordinator

Wij hebben altijd heel plezierig samengewerkt.

 

Laureen Doesburg
Marketing Coördinator

Heel fijn en open.

De Kleine Consultant
Jacqueline van den Ende
Oprichter

Chiel heef voor De Kleine Consultant het logo van De Kleine Consultant ontworpen en alle daarop volgende materialen. Nog altijd zie ik het logo van De Kleine Consultant als een van de belangrijkste succesfactoren van het bedrijf omdat het zo goed het concept en het karakter van De Kleine Consultant uitstraalt. Ook in alle daaropvolgende ontwerp klussen wisten ze altijd perfect te vangen wat we als bedrijf uit wilden stralen. Het super fijn om met Chiel samen te werken. Enthousiast, energiek, staat altijd klaar, behulpzaam en een held in Graphisch ontwerp.

Metakids
Anke Plas
General Coordination and Communication

Ik heb ervaren dat jij heel goed luistert naar de opdrachtgever. De vraag van de opdracht blijft in het hele proces je uitgangspunt en daarin plaats je jezelf nooit ongevraagd op de voorgrond.

Fish Hengelsportartikelen / Rietveld Rods
Michiel Rietveld
Eigenaar

Chiel is een echte topper. Hij is als geen ander in staat om creatief te denken, binnen de grenzen die worden meegegeven. Naast de ontzettend mooie producties (zowel print als digitaal) is het prettig om te werken met iemand die aan twee woorden genoeg heeft en een conceptuele opdracht zo om kan zetten naar een heel concreet eindproduct. Ook niet onbelangrijk: afspraken worden altijd nagekomen.

Abaque Consultants
Bas Kolenbrander

Met Chiel is het altijd ontspannen werken. Hij is creatief en flexibel en denkt met je mee.

J.M. Meulenhoff
Aukelien Weverling
Schrijver

Als uitermate positief. Chiel Weverling heeft een kaart ontworpen die achter in mijn roman is opgenomen. Chiel luisterde naar al mijn wensen en dromen en kwam met creatieve aanvullingen die ik zelf niet had kunnen bedenken. Hij laat professionaliteit en creativiteit samengaan. Het uiteindelijke resultaat overtrof mijn stoutste dromen.

Restaurant Tomaz
M.R. Thomas
Eigenaar

Chiel en De Hazen hebben mij geholpen met het maken van mijn logo voor de zaak en met het maken van menukaarten en de website. Ze waren heel creatief maar hadden ook een luisterend oor naar mijn meningen en dat was erg fijn om mee samen te werken.

De Schepper Campagnes
Anouk Wieleman
Projectleider Communicatie

Samenwerking met Chiel loopt altijd vlot. Ik belde hem altijd voor spoedklusjes die hij razendsnel oppakte.

Invisible Actor
Casper Oudshoorn
Eigenaar

Bijzonder prettig. Vol begrip, inleving, meedenken en zich verplaatsend in het beeld wat mij voor ogen stond. Ik heb de oplossing waarmee Chiel kwam als heel knap (creatief en inventief) ervaren.

Leprastichting / Make-a-Wish Foundation (doen een wens)
Marieke Le Poole
Hoofd marketing & communicatie

Chiel weet waar hij over praat en kan goed creatief denken combineren met pragmatisch handelen.

Studio Karakter
Casper Thiel
Concept

Chiel stond open voor nieuwe ideeen. Hij keek respectvol en zonder vooroordeel naar het creatieve talent van anderen en heeft het lef om van de gebaande paden af te wijken.

Michael Fargarden
Michiel Verweij
Beeldend Kunstenaar

Ik heb in de afgelopen jaren verschillende malen gebruik gemaakt van de ontwerpen van Chiel Weverling voor briefpapier en visitekaartjes. Ik heb de algemene service en samenwerking alsmede uiteindelijke ontwerpen als zeer professioneel en positief ervaren. Daardoor zou ik zijn diensten met zekerheid aanbevelen aan vrienden en collega’s.

KGCA

Gertruud Buur

Directeur

Informeel en gemakkelijk. Open voor suggesties van mijn kant en meedenkend vanuit de kennis en vaardigheden die Chiel heeft. Oog voor detail en met goede ideeën.

Black Rooster
Christian van Ekeris
Eigenaar

Prettig en relaxed in de omgang, weinig op aan te merken!

Fides/Abaque B.V.
Roger Ruiter
Financieel Adviseur

Chiel denkt met je mee van begin idee tot eindproduct. Door zijn creatieve en speelse gedachtengang en input lijkt het bouwen van jouw merk niet alleen opeens veel minder moeilijk, maar een leuk en spannend proces, waarin de opdrachtgever en ontwerper opeens een hecht team worden. Chiel is voor mij iemand, die eerst naar je kijkt als mens en vandaar uit naar het concept dat jij als ondernemer voor ogen hebt, zodat jouw identiteit in het brandingproces altijd op de eerste plaats staat. En dat is uiteraard waar het echt om gaat!

De Projectencarrousel
Coen van Heteren
Directeur

Erg prettig. Chiel heeft voor mij mijn logo ontworpen. Erg verrast en blij met het resultaat. Adequaat en volgens planning. Creatief en fris. Eerlijk en betrokken… Kortom als ik een nieuwe opdracht heb weet ik wie ik zal benaderen 🙂

Metakids
Maxim van Wijk
Coördinator/redacteur

Het is prettig en professioneel werken met Chiel. Hij is zeer creatief en zal met originele oplossingen komen. Rust en tijd zijn daarbij wel vereisten. Te krappe deadlines komen de kwaliteit van het eindproduct niet ten goede. Geef hem echter de tijd en je krijgt een prachtproduct.

B&B Purmerhoeve
Karen Roger
Eigenaar

Prettige manier van communiceren. Chiel pakt de wensen snel op en weet die dan in beelden om te zetten. staat open voor ideeen en inbreng van de opdrachtgever. Komt afspraken na, is betrouwbaar.

Rituals Cosmetics
Arjen Schouten
COO

Altijd super gewerkt met Chiel! Kwam altijd zijn afspraken na ook onder extreme tijdsdruk wat vaak het geval was.

Filmtheater De Uitkijk
Teuta Dibrani
Hoofd PR

Samenwerken met Chiel is een feestje. Duidelijke communicatie, goed werk, altijd punctueel, en ook nog eens erg gezellig!

Nationale Postcode Loterij / Novamedia

Birgit Deuss
Communicatiemedewerker

Je bent een gedegen en creatieve ontwerper. Flexibel, denkt mee en behulpzaam.

Huiswerk.tv
Justin Boers
Oprichter

Zeer prettig, altijd meedenken en goede ideeën aandragend.

D.J. Stenvers
Dirk Jan Stenvers
AIOS interne geneeskunde bij AMC

Chiel heeft me uitstekend geholpen met het design van de cover van mijn proefschrift. Na een brainstormsessie kwam hij met een aantal schetsen die goed pasten bij het idee dat ik in mijn hoofd had. Daarna heeft hij met mijn feedback enkele schetsen verder uitgewerkt, en er uiteindelijk 1 geperfectioneerd. Chiel werkt snel en professioneel. Het resultaat is precies wat ik voor ogen had! Ik kan Chiel dus enorm aanbevelen als graphic designer.

Uitgeverij Deeg
Franca Wesseling
Eigenaar

Ik heb de samenwerking met Chiel als zeer plezierig ervaren. Chiel kan goed luisteren en gaf tegelijkertijd een prettige eigen draai aan onze wensen. Hij zit vol ideeën. Bovendien reageert Chiel erg snel, dat is heel fijn als klant.

De Kleine Consultant
Bart van Monsjou
Director

Chiel is een klantgericht en flexibel persoon om mee te werken. Altijd erg prettig mee samengewerkt gedurende mijn periode bij De Kleine Consultant.

Praktijk Istanbul
Erdal Kumkumoglu
Eigenaar / Tandarts

Samenwerking met jou was indenkend, creatief en apart.

FairFood
Janneke van Riel
Project leader creative design

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en weet dat we tevreden waren met het eindproduct.

De Naoweeën
Annemiek den Uil
Brandmanager

Chiel is vlug, vlijtig en lenig. En ook nog eens vrolijk en relaxed.

Hallo© academie

Anna Groentjes
Coordinator en docent

In de blinde stress die de studenten van de Hallo© academie ieder jaar overviel, was je iedere keer een baken van rust en oplossingen. Je hebt heel wat slapeloze nachten voorkomen!

De Kleine Consultant
Mathieu Janssen
Managing Director Amsterdam & Nationaal Voorzitter

Zeer positief. Altijd een prettige samenwerking, goede sfeer en mooie eindproducten gehad!

Marijke Beukema Management Coaching
Marijke Beukema
Eigenaar

Het was prettig samenwerken met Chiel, hij maakte tijd voor me vrij en hield zich aan deadlines. Bovendien gaf hij waardevolle adviezen.

LWWconsult / GalerieLWW
Bert Weverling
Eigenaar

Chiel moet je artistieke vrijheid gunnen en dan komt hij met uitstekende ontwerpen. Meer dan eens zeiden prospects: wat heeft u een mooi logo! Een opmerking stak de kroon: Dat je je onderneming LWW noemt snapte ik niet zo goed, totdat ik je logo zag.

Animator & Graphic Designer
Tiddo Muda
Freelance

De samenwerking met Chiel was leuk en ontspannen. De nadruk lag ook op het woord ‘samen’ en dat heb ik als heel prettig ervaren. Toen ik als freelancer eenmaal bezig was heb ik via hem nog werk gehad uit die eerdere samenwerking.

Theatergroep Stuk
Roos Le Roux
Directeur

De samenwerking met Chiel was buitengewoon goed. Niet alleen zijn uitstekende design capaciteiten, maar ook zijn geduld, inlevingsvermogen en verassende invalshoeken zorgden voor een uitmuntend resultaat.

Studio Hoogenbos
Hans Hoogenbos
Eigenaar

De samenwerking heb ik als uitermate goed ervaren. Uitstekende ontwerper, die een zeer breed scala aan opdrachten aankan. Heldere denker met veel (culturele) bagage. Verder een bijzonder plezierig mens om mee samen te werken.

Wizard Events
Emmy Huf
Mede-eigenaar

Ik heb de samenwerking met Chiel als erg positief ervaren. Hij heeft een prachtige website en logo gemaakt waar wij nog steeds complimenten over krijgen.

BankGiro Loterij

Jeroen Branderhorst
Marketing

Het is plezierig werken omdat het mogelijk is snel te schakelen, tussentijds aan te passen en via korte lijnen te communiceren.

APS
J Sandee
Eigenaar

Uitstekende service

KunstFacet
Inge de Groot
ZP Eigenaar

Begin 2012 heeft Chiel het logo gemaakt voor mijn toenmalige bedrijfsnaam. Na the first draft, mocht ik volop feedback geven en dat heeft geleid tot een prachtig logo, waar ik nog steeds geen afstand van kan doen, ook al ligt het voor nu ongebruikt in een la. Met het logo van toen heeft Chiel mijn visie van toen vertaald. Als startende freelancer was het een grote stap om een logo te laten ontwerpen, maar ik ben nog steeds blij dat ik dat gedaan heb. Chiel weet met zijn enthousiasme en kennis van zaken een goed brug te slaan naar creatieve ondernemers, ook omdat hij er zelf een is. Ik vertrouw erop dat Studio Snoeshaan (weer) net zo’n succes wordt als zijn andere endeavours!

B-eggy
Anja Hoekstra
Algemeen directeur

Chiel is ontzettend betrokken. Een creatief wonder! Het product op zich bood al inspiratie genoeg om tot een geweldig resultaat te komen.

Denk jij dat Maps Maps Maps ook jou kan helpen

neem dan nu contact op.

Maps Maps Maps, Oude Looierstraat 65-67, 1016 VH Amsterdam, 0620702800, info@mapsmapsmaps.nl

Pin It on Pinterest