Schotland trip in Maps Maps Maps

Dag 1

Met het OV vertrekken we naar Purmerend waar we de auto inladen met kampeer- en babyspullen. We rijden naar IJmuiden waar we de rest van het gezelschap ontmoeten bij ‘De Kop van de Haven’ en na een heerlijke lunch de ‘King Seaways’ oprijden.

Dag 2

Na een gezellige avond en deinende nacht rijden we van de boot in Newcastle en knallen naar Alnwick Castle (voor fans beter bekend als Hogwarts).

Hierna rijden we door naar North Berwick waar onze Puffin Lodge op ons wacht.

Dag 3

Dag 3 nemen we de trein naar Edinburgh. Daar hebben we eerst een poepchique high-tea in de ‘Signet Hall and Library’. Hierna wandelen we doelloos door Edinburgh.

Dag 4

Vandaag blijven we in North Berwick. We lunchen bij de fantastische Lobster Shack en lopen daarna de North Berwick Law omhoog. Op de top vind je een kaart van de omgeving.

Dag 5

The North Berwick Highland Games! Boomslinerende bonken (mannen en vrouwen), non-stop gedoedel en een hondenshow.

Dag 6

We blijven binnen.

Dag 7

In de ochtend wandelen we over het strand waarna we afscheid nemen van ons gezelschap. Met z’n drieën lunchen we nog eens bij de Lobster Shack waarna we de auto aanslingeren richting Green Hillock Glamping. Vergeet het Glamping want het is een van de meest simpele en natuurlijke kampeertermijnen die ik ken. Geen elektriciteit, zonde douche, compost toiletten en vooral veel bloemen en beestjes.

Dag 8

In Dundee zoeken we een regenpak voor Oscar om lekker door het natte gras te kruipen.

Dag 9

Alleen rijd ik naar Doune waar Doune Castle staat. Voor fans beter bekend als Camelot, het kasteel van Master Guy de Luombart, Castle Antrax en Swamp Castle. In Doune loop ik tegen Harvey Maps aan.

Dag 10

Een dag op de camping.

Dag 11

Vandaag rijden we naar Beadnell. Over twee dagen varen we terug en we willen dichter bij de boot zijn. In Beadnell staan we tussen de caravans op een grote massacamping. Onderweg lunchen we in Dunbar.

Dag 12

Op onze laatste dag reiden we naar Low-Newton-by-the-Sea waar we lunchen bij The Ship Inn Brewery. Daarna maken we met Oscar een strandwandeling en Oscar tekent z’n eerste routekaart.

Dag 13

Vandaag rijden we de boot op maar voor we dat doen maken we nog een shop stop. Mega Tesco!!!
’s Nachts varen we terug op de Princess Seaways.

Dag 14

Terug… Bah.

Follow us

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Denk jij dat Maps Maps Maps ook jou kan helpen

neem dan nu contact op.

Maps Maps Maps, Oude Looierstraat 65-67, 1016 VH Amsterdam, 0620702800, info@mapsmapsmaps.nl

Pin It on Pinterest

Share This

Vertel het je vrienden

Deel dit op je favoriete netwerk